Δωρεάν ταινίες και σειρές online 2021 με ελληνικούς υπότιτλους (λίστα με sites)

0
19434

Openculture.com
1.150 ταινίες και ντοκιμαντέρ, όπως κλασικές και φιλμ νουάρ, δραματικές, κωμωδίες, τρόμου, γουέστερν ειδικά αν είστε θαυμαστές του Τζον Γουέιν και πολλές άλλες ακόμα.

Moviez.space
Ελληνικός ιστότοπος που συγκεντρώνει πάνω από 600 ελληνικές ταινίες, ξένες με ελληνικούς υπότλιτλους, ντοκιμαντέρ, θεατρικές παραστάσεις και ελληνικές σειρές με αυτοτελή επεισόδια. Τα βίντεο προέρχονται από το YouTube, το Vimeo και το Dailymotion.

Freemoviescinema.com
Παλαιότερες και νεότερες κινηματογραφικές ταινίες κάθε είδους. Και εδώ τα βίντεο προέρχονται από το YouTube, το Vimeo και το Dailymotion.

Voody.online
Πλούσιος κατάλογος με δημοφιλείς και πασίγνωστες ταινίες κάθε είδους. Χωρισμένες σε κατηγορίες, θα κάνουν το ψάξιμο ακόμα πιο εύκολο. Στα θετικά συγκαταλέγονται και οι ελληνικοί υπότιτλοι.

Archive.org
Οι λάτρεις των κλασικών ταινιών, θα βρουν μια ενδιαφέρουσα γκάμα πασίγνωστων φιλμ, όπως επίσης και ταινίες μικρού μήκους, φιλμ του βωβού κινηματογράφου, κ.ά.

Classiccinemaonline.com
Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, θα απολαύσετε κλασικές ταινίες για κάθε γούστο που μας έρχονται από τη δεκαετία του ’30 έως και τη δεκαετία του ’70.

Filmannex.com
Εδώ θα βρείτε κινούμενα σχέδια, κλασικές ταινίες, βωβό κινηματογράφο, ανεξάρτητα φιλμ, κ.ά.

Cosmos Greek Documentaries
Όσοι αγαπάμε τα ντοκιμαντέρ θα το λατρέψουμε. Η λίστα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, ενώ παράλληλα κάνει και τη ζωή μας πιο εύκολη, καθώς παρέχονται και ελληνικοί υπότιτλοι.

Λίστα Sites με δωρεάν ταινίες

tenies-online.club – To site αυτό περιέχει πληθώρα ταινιών και σειρών ανά
κατηγορία και με Ελληνικούς υπότιτλους

gamatotv1.com – Από τα πληρέστερα site με δωρεάν ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους ανά κατηγορία και έτος. Ίσως το δημοφιλέστερο του είδους.

gamato-movies.gr – Θέλει να κλέψει λίγο από την δόξα του από πάνω!

xrysoi.net – Καλαίσθητο περιβάλλον με Ταινίες, Σειρές, Κινούμενα σχέδια.

oipeirates.tv – Ταινίες online, Σειρές και Anime με Ελληνικούς υπότιτλους

tainio-mania.co – Ακόμα μία ανερχόμενη δύναμη με πληθώρα ταινιών και σειρών online ανά κατηγορία

tainiesonline.top – Ένα νέο site, καλαίσθητο με ταινίες και σειρές. Διαθέτει και αναζήτηση βάση ηθοποιού.

liomenoi.me – Δυνατό site με δωρεάν ταινίες και σειρές

filmatic.online – Site με δωρεάν ταινίες

parifunclub.eu – Κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα sites, αφού υπάρχουν πολλές ελληνικές ταινίες και σειρές και από ξένες έχει πιο πολλές παλιές ταινίες (δεκαετίες 50-60-70-80-90). Δεν του λείπουν όμως και τα παιδικά, μεταγλωτισμένα ή υποτιτλισμένα. Τέλος, θα δούμε και μερικές “πικάντικες”.

fevgatotv-tainies.com – Μια πολύ δυνατή προσθήκη στη λίστα με δωρεάν ταινίες και σειρές. Πολύ καλή κατηγοριοποίηση, ανά έτος και είδος. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να δούμε Most Rated ταινίες, Most Viewed και Most Favorite. Επίσης, υπάρχει και το trailer κάθε ταινίας όπως και η κριτική βαθμολογία από IMDB. Και εδώ υπάρχουν Ελληνικές ταινίες και παιδικά!

Ντοκιμαντέρ Online

greekdocumentaries2.blogspot.com – Ελληνικό site με Ντοκιμαντέρ ποικίλης ύλης με Ελληνικούς υπότιτλους

ntokimanter.gr – Ακόμα ένα site με πληθώρα Online ντοκιμαντέρ κατηγοριοποιημένα ανά είδος. Βέβαια έχει καιρό να ανανεωθεί αλλά δεν παύει να έχει αξιόλογο υλικό.

Καλή διασκέδαση, ελπίζω να βρεις χρήσιμη τη λίστα. Πρόσθεσε την λίστα στα αγαπημένα του Browser σου για να μην ψάχνεις κάθε φορά που θες να δεις ταινία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here