Η άνοδος της πλατφόρμας OnlyFans εν μέσω καραντίνας

Μια ταινία ετοιμάζεται για την άνοδο της πλατφόρμας OnlyFans με τίτλο «18 & Over», η οποία ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας την περασμένη άνοιξη είδε του χρήστες της να αυξάνονται ραγδαία.

Μάλιστα – αν και ακόμα δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή- το Deadline αποκάλυψε τις διασημότητες που πρόκειται να παρελάσουν από την ταινία και δεν είναι λίγες! Έτσι, στο indie film θα δούμε την Πάρις Χίλτον, την Σκάι Φερέιρα, την Πάμελα Άντερσον αλλά και τους Ντιουκ Νίκολσον, A$AP Nast, Γουίνι Χάρλοου και τον Bauon beau G-Eazy, ο οποίος επίσης έγραψε την μουσική).

Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο ελληνικής καταγωγής Jimmy Giannopoulos, ο οποίος ανέφερε σχετικά:  «Αφού αποφασίσαμε να γυρίσουμε αυτήν την ταινία στη μέση της πανδημίας, θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα ήταν διασκεδαστικό, αλλά θα εξακολουθούσε να είναι τρομακτικό για το κοινό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μια ταινία που σχετίζεται με τα σημερινά ζητήματα μιας παγκόσμιας πανδημίας, πραγματικών εκπομπών, απομόνωσης, την πλατφόρμα OnlyFans».

Υπενθυμίζουμε ότι το OnlyFans είναι μια πλατφόρμα στην οποία όποιος θέλει μπορει να δημιουργήσει μια σελίδα και μέσω αυτής να πουλάει αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο στους ακολούθους του έναντι πληρωμής. Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι το OnlyFans έχει πλέον γίνει η βασική τους δουλειά καθώς τους αποφέρει πολλά χρήματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here